Boek: “Leiden zonder lijden”

Een praktische gids voor energiek management

Boeklancering op 2 februari 2024!

Een gedreven leider zijn op het werk, een goedgevuld gezinsleven hebben en voldoende tijd hebben voor zaken die je inspireren en energie geven. Lijkt dit een onmogelijke, of op z’n minst uitdagende, combinatie? Think again!

In ‘Leiden zonder lijden’ bewijst energy coach Twiggy Peeters dat dit mogelijk is, zonder superkrachten te bezitten. Leiders zijn immers ook maar mensen. Met een slim en logisch stappenplan, geïllustreerd met treffende praktijkvoorbeelden, begeleidt de auteur jou naar een nieuwe vorm van energiek, daadkrachtig leiderschap. Ontdek waar jij negatieve energie uithaalt en hoe je die factoren kan omzetten naar een bron van positieve energie. Krijg inzicht in je doelen op privé en professioneel vlak, bepaal een haalbaar actieplan en leer je flexibel opstellen in tijden van verandering. Dankzij dit praktische boek, boordevol haalbare handvaten word je een dynamische, veerkrachtige leider die succesvol een team kan leiden zonder uitgeblust te raken.

Boeklancering op 2 februari 2024

Pre-order jouw exemplaar!

  Reviews

  Vele jaren had ik het genoegen om met Twiggy samen te werken in de Belgische HR afdeling in een internationaal bedrijf. Als HR professional slaagde ze er in om organisatieverandering te doen gebeuren; medewerkers weerbaarder maken in een context van afbouw.

  Een heel bewuste loopbaankeuze maakte Twiggy zelf door volop voor groei en opbouw te kiezen.

  Door haar doordringende vragen en methodologische aanpak helpt Twiggy, professionals, leiders en organisaties te groeien.

  Vandaag zit Twiggy in mijn innerlijke bus – zoals ze het omschrijft.

  Wanneer ik het moeilijk heb om alle ballen in de lucht te houden, probeer ik me de vraag voor de geest te halen die Twiggy zou stellen. Of hoor ik haar relativerende ‘het is wat het is, en dat is okee’.

  Dit boek geeft alle lezers de kans om de interne tegenstem op te zoeken en toe te laten, en zo ontward te raken wanneer we vastzitten.

  Ludwig Deweghe

  HR Director Caterpillar

  Twiggy schudt je persoonlijkheid wakker. 
  Ze laat je nadenken over jezelf als leider door de theorie in behapbare taal te koppelen aan de praktijk. 

  Door de praktijkvoorbeelden van andere leiders herken je situaties waardoor je letterlijk een spiegel voorgeschoteld krijgt. Ze laat je nadenken, over je ‘leiders-avontuur’. Je voelt haar doortastendheid en haar innerlijke kracht en visie op leiderschap door het gehele boek. Ze neemt je mee ‘indirect’ maar toch bij de hand naar een zelf-leider. 
  Hoe ? Door je bewust te maken van je gedachten en wie je moet zijn om te hebben. Straf. Als je dit boek serieus neemt, boek je het volgende resultaat: je zelfvertrouwen boost, je durft in je kracht te staan zonder schuldgevoel en je bent verbaasd wie je bent. Dit alleen door een boek te lezen, wat gebeurt er als we in haar tuinkamer terechtkomen? Twiggy, sterk meesterwerk.

  Ilse Dieltjens

  Ondernemerscoach en auteur van ‘Werk slimmer, verdien meer’

  Het nieuwe boek van Twiggy Peeters is veel meer dan een zinvolle gids voor leiders die lijden. Het is ook een zinvolle, verrijkende en verhelderende gids voor leiders die een beter leider willen worden. De gids beperkt zich niet tot een opsomming van tips maar illustreert ook aan de hand van voorbeelden en gaat verder dan de leider op zich maar plaatst die leider ook in de omgeving en in interactie met zijn/haar team. Een must read voor leiders die het belangrijk vinden dat hun mensen zich goed voelen, ontwikkelen en een sterker team gaan vormen.

  Wim Van Den Bossche

  Purpose driven CEO