Energieke Leider voor wie?

Je werkt graag, je bent gedreven en ambitieus. Je hebt hebt hierdoor carrière gemaakt als leidinggevende of je bent zaakvoerder van je eigen onderneming.

Je merkt de laatste tijd wel dat je het moeilijker en moeilijker vindt om je werk los te laten, de balans is stilaan aan het verdwijnen en je komt niet meer tot rust. Jouw gedrevenheid is overgeslagen in een dwangmatigheid waarbij je niet langer een keuze lijkt te hebben en ontspannen lukt niet meer. Work is hierdoor constant on your mind en dit verhindert je om met aandacht bij je vrienden of familie aanwezig te zijn. Genieten van vrije tijd of vakantie lukt niet goed meer. Je bent de verbinding kwijt geraakt met jezelf, met jouw passie en met jouw naasten.

Om te kunnen ontspannen, grijp je al wat vaker en sneller naar een glas alcohol. Of je ploft s’avonds in de zetel voor de tv, je avond weg zappend, je zorgen blijven en de energie is op.

Op het werk lukt het nog om je emoties onder controle te houden, daar moet je immers ten allen tijden professioneel blijven, maar thuis heb je vaker een kort lontje. Jouw huisgenoten maken hier opmerkingen over. Jouw relatie met je partner en/of je kinderen lijdt eronder.

Je werkte zo hard om een vrij leven te kunnen hebben, maar nu voel je je meer en meer gevangen. Je wilt zo niet verder, je bent niet gelukkig.

Hulp vragen, voel je als een zwakte, als een vorm van falen. Maar dat het je alleen niet lukt, daar ben je ondertussen achter en dat het meer zal vragen dan praten over je problemen, weet je ook. Je zoekt begeleiding, die je meer biedt dan tips en tricks. Een begeleiding die jou inzichten verschaft en die een aanpak biedt die werkt voor jou, niet voor iemand anders. Je bent bereid om volop verantwoordelijkheid te nemen voor jouw proces. Je wil er voor gaan, net zo hard als je voor je ambities bent gegaan, want je weet: zo kan het niet langer, zo wil ik niet zijn en wil ik mijn vrij leven echt realiseren zoals ik voor ogen had, zal ik iets bij mezelf moeten veranderen.

Klaar om de energieke leider te worden die je wilt zijn?

Daar kan ik jou bij begeleiden!

Check de verschillende mogelijkheden voor begeleiding en neem gerust contact op bij verdere vragen of book online een intakegesprek en dan bespreken we samen de beste aanpak!

Boek & E-book.

Ben je nog niet toe aan een intensief begeleidingstraject, maar wil je toch alvast eerste handvatten, inzichten en tools meekrijgen over hoe je je energieherstel proces kan opstarten?  De eerste stapjes zetten richting meer energie in werk en leven?  Dan kan je hier alvast heel wat hulpmiddelen terugvinden.

Jouw Persoonlijke Energiegids

12,00 €

In deze energiegids doorloop je de 8 stappen van het model ENERGIEK©. Het is een praktisch werkboek van maar liefst 70 pagina’s vol met eenvoudige handvaten om jouw energiepeil omhoog te brengen. Het werkboek wordt gebruikt bij het online traject ‘energiek in werk en leven’. Je kan het hier aanvragen als jouw persoonlijke energiegids en er op jouw eigen tempo mee aan de slag gaan en zo met meer energie in je leven te staan.

  Leiden zonder lijden

  Te koop vanaf januari 2024

  In ‘Leiden zonder lijden’ bewijst energy coach Twiggy Peeters dat dit mogelijk is, zonder superkrachten te bezitten. Leiders zijn immers ook maar mensen. Met een slim en logisch stappenplan, geïllustreerd met treffende praktijkvoorbeelden, begeleidt de auteur jou naar een nieuwe vorm van energiek, daadkrachtig leiderschap. Ontdek waar jij negatieve energie uithaalt en hoe je die factoren kan omzetten naar een bron van positieve energie. Krijg inzicht in je doelen op privé en professioneel vlak, bepaal een haalbaar actieplan en leer je flexibel opstellen in tijden van verandering. Dankzij dit praktische boek, boordevol haalbare handvaten word je een dynamische, veerkrachtige leider die succesvol een team kan leiden zonder uitgeblust te raken.

  Heb je interesse in dit boek?
  Laat je gegevens na dan contacteer ik je van zodra het beschikbaar is, vermoedelijk januari 2024

   1 op 1 VIP coachingstraject voor de energieke leider (intensief 3 maanden traject).

   Tijdens dit traject krijg je het meest waardevolle in jouw leven terug: jouw tijd en jouw energie.

   Je ervaart het duurzame geluk van het leiden van je leven vanuit focus en balans, vanuit je volle potentieel. Je gaat ondernemen en leiden vanuit je innerlijk kompas. Je ontwikkelt van hieruit de nodige veerkracht waarmee je elke storm die op je afkomt, weet te trotseren.

   Het duurt 90 dagen om nieuwe gewoontes te installeren, na 3 maanden realiseer jij een nieuwe mindset, bijbehorend gedrag en resultaat. Kortom, word jij de energieke leider die je wilt zijn op het werk én thuis.

   Wat is het VIP coachingstraject?

   • Een intensief persoonlijk begeleidingstraject van 3 maanden, waarbij ik jou begeleid om jouw maximum potentieel te realiseren vanuit focus en een gezonde work-life balans.
   • We houden een 1-op-1 Kick-off sessie. Tijdens deze sessie maken we een psychische kaart op van waar je precies in vastloopt en wat de hefbomen en hulpbronnen zijn om in beweging te komen. Op het einde heb je een concrete doelstelling waar je naartoe gaat werken de komende 3 maanden. Deze kick-off gaat live door in de FIKA (tuinkantoor en Zweeds voor moment van rust en adempauze) in Betekom of op een door jou gekozen locatie.
   • 4 Live coachingsmomenten: Hier gaan we in op wat jou tegenhoudt en wat je nog nodig hebt om verdere stappen te zetten om écht het leven te leiden dat je wilt leiden.
   • Na elke sessie ontvang je een verslag van de belangrijkste punten en het ‘huiswerk’ voor de volgende sessie. Dit verslag vul je aan met jouw inzichten en concrete cases die je wenst te bespreken. Dit persoonlijk reflectieproces is een belangrijk onderdeel van jouw ontwikkeling.
   • Jouw proces wordt ondersteund door het geven van psycho-educatie over de besproken thema’s tijdens de live coaching sessies: bv een gezonde energie-stress balans, breinwerking, leiding geven, etc… en e-books, podcasts en indien nodig of gewenst wekelijkse accountability calls om een gezonde work-life balance te integreren in je dagelijks leven.
   • Tijdens de laatste sessie houden we ook een procesevaluatie en bekijken wat er nodig is voor de toekomst.

   Jouwinvestering.

   Je bent bereid om 100% verantwoordelijkheid op te nemen voor jouw energieniveau en het effect dat je hiermee neerzet op jouw omgeving. Eens je dit doet, begint de verandering. Maw bij de start zal je zaken al zien en voelen shiften. Je bent bereid moedige keuzes te maken, de spanning te ervaren van uit je comfortzone te komen en vooral te genieten van je proces.
   Neem contact op voor meer info of boek jouw vrijblijvend intake- en kennismakingsgesprek

   Reserveer online jouw afspraak.