Themadag ‘De energieke leider’

DATUM:

vrijdag 21/10/2022

LOCATIE:

Meetshovenstraat 30, Betekom

PRIJS:

€650 (excl. BTW) (Early bird €550 excl. BTW bij inschrijving voor 31 aug ’22)

Prijs inclusief lichte lunch en een individuele coaching sessie (1,5u – online, live of een wandelcoaching) vooraf of volgend op de themadag.

DOELGROEP:

voor elke ‘leider’ die wil gaan voor een gezonde balans, duurzame resultaten én geluk en voldoening in werk en leven.

AANTAL DEELNEMERS:

Maximum 8

Herkenbaar?

  • Race jij ook van meeting naar meeting of van klant naar klant, zonder af en toe te pauzeren en na te denken wie je als leider echt wilt zijn en waar je met jouw team of organisatie naartoe wilt?
  • Spendeer jij zoveel tijd en energie aan het beantwoorden van externe ‘eisen’ dat je de verbinding verloren bent met hetgeen jou écht passioneert en engageert in je werk en je leven?
  • Inspireer (of misschien demoraliseer) jij als leider je medewerkers door de mate waarin je in staat bent om je eigen energie te managen én die van je medewerkers?
  • Weet jij jouw medewerkers te mobiliseren en te engageren voor jouw missie, visie en strategie en zodoende de nodige resultaten neer te zetten?

De wereld verandert aan een snel tempo en organisaties veranderen mee of ze verliezen hun relevantie, dus ook leiders en hun medewerkers moeten zich aanpassen en mee ontwikkelen. Het wordt duidelijk dat het niet langer voldoende is om als leidinggevende kennis en expertise (IQ) te ontwikkelen om succesvol te zijn. Meer en meer wordt belangrijk hoe je ontwikkelt op verschillende domeinen: sociale vaardigheden, openheid tot veranderen, mentale en emotionele flexibiliteit en in welke mate je de energie uitstraalt om teams mee te krijgen in deze sterk veranderende wereld.

Wil jij ontdekken hoe je dit concreet aanpakt? Schrijf je dan nu voor de themadag ‘de energieke leider’

Na het volgen van deze workshop:

  • heb jij een antwoord op de vraag: wie wil ik zijn als leider en welke energie wil ik delen met mijn omgeving en hoe pak ik dit concreet aan.
  • ben je je bewust van je eigen energieniveau in verschillende situaties
  • en van de besmettelijkheid van jouw energieniveau op je medewerkers en omgekeerd
  • weet je wat je kan ondernemen om zelf tijdig je batterijen op te laden zodat je steeds vanuit je volle potentieel in je leiderschapsrol kan stappen en duurzame resultaten kan blijven neerzetten
  • formuleer je een missie en visie die jou energie geeft en die je weet uit te dragen naar jouw team
  • krijg je praktische tools aangereikt om met het managen van je verschillende energiebronnen en die van jouw team aan de slag te gaan, zodat je een ‘high performanceorganisatie kan blijven of worden.

Heb je interesse? Niet twijfelen!

Schrijf je vandaag nog in!