‘Energy Stuff’

Tijdens mijn workshops en sessies ‘op zoek naar meer energie’, maak ik gebruik van eigen didactisch materiaal. Het helpt je om op een onderbouwde manier naar jezelf te kijken en de eerste stappen te zetten naar meer energie.

 

Vraag hier naar
jouw ‘Energy Stuff’

Mini Zelfzorg gids – In 4 stappen naar meer zelfzorg

GRATIS

Zelfzorg is de basis voor een energievol, gebalanceerd en gelukkig leven. In deze mini zelfzorg gids ontdek jij de vier stappen naar meer zelfzorg en meer energie. 

  Energy Sheet

  GRATIS

  Ontdek in deze ‘one pager’ wat jouw bronnen van energie zijn en hoe je je batterijen tijdig kan opladen om stress en burn-out de voorkomen. Via een eenvoudig stappenplan vertaal je jouw intentie of doel naar dagelijkse rituelen voor meer energie. Zo leer je ten alle tijden een gezonde energie-stress balans te hanteren.

   E-book – In 4 stappen naar de job die bij jou past

   GRATIS

   Werk is meer dan alleen je boterham verdienen. We halen zingeving uit ons werk, ervaren er sociale relaties en contacten, we realiseren doelen, we ervaren autonomie en competentie, etc…
   Maar soms stroomt de energie niet langer op het werk. Je geraakt meer en meer gefrustreerd in hoe de zaken lopen of je ergert je aan jouw collega’s of leidinggevende. Je begint te twijfelen, is deze job wel iets voor mij? Moet ik niet iets helemaal anders doen?

   Met dit e-book help ik jou duidelijk te krijgen waar het schoentje echt wringt. Met het doorlopen van de vier stappen naar de job die echt bij jou past.

    Energie Herstelplan bij Burn-Out

    GRATIS

    Hoe begin je aan je herstelproces bij burn-out?
    In deze ‘EHBO-sheet’ vind je 10 stappen om jouw energie herstelproces te verwezenlijken.

     Meer energie in werk en leven

      

     In dit boek ontdek je hoe je als drukke professional die verschillende ballen in de lucht houdt, je energie-stressbalans gezond kan houden. Met eenvoudige theoretische kaders, leer je wat stress precies is en krijg je inzicht in de impact ervan op je lichaam en geest. Het boek bevat tal van herkenbare voorbeelden, leuke opdrachten, vragen ter zelfreflectie en praktische tips zodat je het geleerde onmiddellijk in de praktijk kan omzetten. Volg de acht stappen naar meer ENERGIE(K), zodat je je nooit meer uitgeblust hoeft voelen.