Gratis online mini workshop:
In vier stappen naar de job die echt bij je past

DATUM:

Woensdag 16 maart 2022 om 20u00

Prijs:

Helemaal gratis

Formule:

Online mini workshop

Voor wie:

Voor iedereen die ’s morgens vol energie en goesting aan z’n werkdag wil beginnen.

Is deze job nu echt iets voor mij?

Werk vormt een belangrijk onderdeel in ons leven. We brengen er veel tijd door. Werk is ook meer dan alleen je boterham verdienen. We halen zingeving uit ons werk, ervaren er sociale relaties en contacten, we realiseren doelen we ervaren autonomie en competentie, etc…
In dit webinar ‘vier stappen naar de job die echt bij je past’ neem ik jou op een interactieve manier mee doorheen vier aspecten van WERK en kijken we waar de energie stroomt of juist blokkeert:
1) WORK: sluit de taakinhoud aan bij jouw talenten of juist niet?
2) ENVIRONMENT : Hoe sluit jouw omgeving aan bij wie jij bent als persoon of is er juist een mismatch tussen jou en jouw werkgever?
3) RELATIONS & ROLES: Soms zit er een energielek in de relaties met collega’s of leidinggevenden en hoe kan je hiermee omgaan?
4) KEEP IT OR LEAVE IT: wat zijn de redenen om te blijven en wat zijn eventueel redenen om te veranderen? En is het sop de kool waard?

    Wat mag je verwachten?

    na het volgen van dit webinar zal je een duidelijk zicht hebben op wat er goed zit in je professionele context en waar jouw professionele energielekken zitten en wat je hieraan kan doen.

    Je ontvangt bij het volgen van het webinar het ‘e-book’: in vier stappen naar de job die echt bij je past’, waarmee je tijdens en na het webinar aan de slag gaat.

    E-book – In 4 stappen naar de job die bij jou past

    Tijdens deze workshop, werken we met het stappenplan van dit e-book. Vraag alvast jouw gratis exemplaar aan.