Gratis online mini workshop:
Zelfzorg, jouw energiewaarborg

DATUM:

Woensdag 9 maart 2022 om 20u00

Prijs:

Helemaal gratis

Formule:

Online mini workshop

 

Voor wie:

Voor iedereen die soms het gevoel heeft dat de emmer overloopt en daar graag iets aan wil doen.

De weg naar een energievol, gelukkig en gebalanceerd leven begint met het zorgen voor JOUW energie. Nog teveel mensen cijferen zichzelf weg om te zorgen voor anderen. Ze staan steeds klaar ten koste van zichzelf. Dat ze daarbij leeglopen, nemen ze er als vanzelfsprekend bij. Wie zichzelf verwaarloost, krijgt dat vroeg of laat terug in de vorm van hoofdpijn, nek- en schouderklachten of andere fysieke en/of psychische klachten. En wanneer de draaglast groter wordt dan de draagkracht leidt dit tot een burn-out.

  Herkenbaar?

  • Wil jij wat vaker NEE zeggen tegen een verzoek van buitenaf en wat vaker JA tegen jouzelf?
  • Wil jij positieve energie blijven delen en een blije mama, papa, partner, collega, etc… zijn ipv ééntje met een kort lontje?
  • Wil jij kiezen voor wat voor jou belangrijk is, zonder schuldgevoel tav jouw omgeving?
  • Wil je wat vaker ‘lief’ zijn voor jezelf en jezelf de nodige momenten van rust gunnen ipv te blijven doorgaan omdat je denkt dat anderen dit van jou verwachten?

   Wat mag je verwachten?

   Tijdens deze workshop, neem ik jou mee in de vier stappen naar meer zelfzorg. Ik leer jou hoe je zelfzorg op je prioriteitenlijstje kan zetten zonder schuldgevoel zodat jij jouw batterijtjes tijdig kan opladen en jij jouw positieve energie kan blijven delen met jouw omgeving.

   Mini Zelfzorggids

   Tijdens deze workshop, werken we met het stappenplan van de Mini Zelfzorggids. Vraag alvast jouw gratis exemplaar aan.